Anders Bloom

Jag har 7 års branscherfarenhet och har sålt både gårdar, villor och bostadsrätter. Dessutom har jag nästan 21 års erfarenhet från bankvärlden. När jag började mitt yrkesverksamma liv så var det i byggbranschen och parallellt med detta så har jag i ca 25 år jobbat med försäkringar av framförallt villor och gårdar. Med andra ord så har jag en bred kompetensbas att erbjuda dig.

Vad skiljer mig från andra Mäklare

Min ambition är att alltid ha ett extraordinärt engagemang och ge en personlig service. Jag jobbar gärna med ett mindre antal objekt för att kunna ge 100 % till både säljare och köpare, tillgänglighet utanför kontorstid i största möjliga mån är något jag har i blodet. Mitt motto: En bra affär är en affär där alla parter är nöjda.

Bakgrund

Född i Borås, men uppvuxen i Värmland. Så det är här som min själ och mitt hjärta finns idag. När jag inte jobbar så spelar jag golf ( hcp 20 ) på sommaren, eller tar en tur i min lilla båt på Vänern. På vintrarna så spelar jag pingis eller åker skidor.

Anders Bloom Fastighetsmäklare
Anders Bloom

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Anders har 5 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 3 omdömen

Anders har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 9 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering