Anders Bloom - mäklare i Karlstad

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (23 omdömen)
4,9 av 5 i betyg på Reco (18 omdömen)

Jag har 7 års branscherfarenhet och har sålt både gårdar, villor och bostadsrätter. Dessutom har jag nästan 21 års erfarenhet från bankvärlden. När jag började mitt yrkesverksamma liv så var det i byggbranschen och parallellt med detta så har jag i ca 25 år jobbat med försäkringar av framförallt villor och gårdar. Med andra ord så har jag en bred kompetensbas att erbjuda dig.

Vad skiljer mig från andra Mäklare

Min ambition är att alltid ha ett extraordinärt engagemang och ge en personlig service. Jag jobbar gärna med ett mindre antal objekt för att kunna ge 100 % till både säljare och köpare, tillgänglighet utanför kontorstid i största möjliga mån är något jag har i blodet. Mitt motto: En bra affär är en affär där alla parter är nöjda.

Bakgrund

Född i Borås, men uppvuxen i Värmland. Så det är här som min själ och mitt hjärta finns idag. När jag inte jobbar så spelar jag golf ( hcp 20 ) på sommaren, eller tar en tur i min lilla båt på Vänern. På vintrarna så spelar jag pingis eller åker skidor.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Anders Bloom Fastighetsmäklare
Anders Bloom

Fastighetsmäklare

Kontor: Karlstad
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,9 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Karlstad har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 239 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.