Anders Bloom - mäklare i Karlstad

Jag har 7 års branscherfarenhet och har sålt både gårdar, villor och bostadsrätter. Dessutom har jag nästan 21 års erfarenhet från bankvärlden. När jag började mitt yrkesverksamma liv så var det i byggbranschen och parallellt med detta så har jag i ca 25 år jobbat med försäkringar av framförallt villor och gårdar. Med andra ord så har jag en bred kompetensbas att erbjuda dig.

Vad skiljer mig från andra Mäklare

Min ambition är att alltid ha ett extraordinärt engagemang och ge en personlig service. Jag jobbar gärna med ett mindre antal objekt för att kunna ge 100 % till både säljare och köpare, tillgänglighet utanför kontorstid i största möjliga mån är något jag har i blodet. Mitt motto: En bra affär är en affär där alla parter är nöjda.

Bakgrund

Född i Borås, men uppvuxen i Värmland. Så det är här som min själ och mitt hjärta finns idag. När jag inte jobbar så spelar jag golf ( hcp 20 ) på sommaren, eller tar en tur i min lilla båt på Vänern. På vintrarna så spelar jag pingis eller åker skidor.

Anders Bloom Fastighetsmäklare
Anders Bloom

Fastighetsmäklare

Kontor: Karlstad
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
5 av 5 i betyg på Reco.
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering