Lavavägen 22

Lavavägen 22

Slutpris

880 000 kr


Stenåsen— Kil

Lavavägen 22


Slutpris
880 000 kr

Stenåsen— Kil

Ljus och hemtrevlig trea på Lavavägen 22!

Varmt välkommen till denna hemtrevliga och ljusa trea! Här finns möjlighet att flytta in så snart som i mitten av november! Om det är viktigt för dig att på ett enkelt sätt kunna umgås med familj och vänner är det här ett hem för dig – här får alla plats. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i.

I den praktiska och inbjudande hallen finns bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det stora, ljusa och fräscha köket har bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Utöver det finns ett stort sovrum med rymliga garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng och även ett övrigt sovrum. Badrummet är renoverat och funktionellt med toalett, dusch, badrumsskåp, torktumlare, tvättmaskin, kommod och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en insynsskyddad, fin och takbeklädd altan som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Altanen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, infravärme och plats för matbord och stolar.

HSB BRF Åsen i Kil är en välskött, stabil och trevlig förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Kil har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Stenåsskolan och förskola ligger inom gångavstånd och en cykeltur bort hittar man Coop.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2022-11-01

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Lavavägen såldes av oss 2022-11-01. Se alla våra försäljningar i Kil samt även på Lavavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.