Sannerudsgatan 13

Sannerudsgatan 13

Slutpris

2 000 000 kr


Kil

Sannerudsgatan 13


Slutpris
2 000 000 kr

Kil

Lättskött 1-plans familjevilla med hel källare!

Välkommen till Sannerudsgatan 13 och denna mycket tilltalande familjevilla!

Detta är en mycket välskött enplansvilla med helt källarplan till en yta om 109 +109 kvm. Villan inrymmer i entréplanet en välkomnande hall i vinkel med goda avhängningsmöjligheter. Klinker med golvvärme en bit in i hallen som sedan övergår till laminat. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad veranda i söderläge Modernt stilfullt kök med god plats för matlagning samt matbord. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning. Masterbedroom med utgång till stenlagd uteplats samt integrerat garderobsystem efter hela kortsidan av rummet. Två sovrum där det ena rummet kan användas som hemmakontor. Helkaklat badrum med golvvärme.
Källarvåningen som var helrenoverad år 2019 inrymmer trivsam gillestuga, sovrum, modern tvättstuga med duschkabin, bastu och tvättmaskin. Hobbyrum, pannrum och förråd med uppgång till garage. Villan värms praktiskt upp med fjärrvärme och fiber finns installerat.

Huset står på en trevlig trädgårdstomt med en stenlagd uteplats på framsidan av huset. På baksidan av huset kan man njuta i solen på en stenlagd uteplats eller inne i den inglasade verandan. Bärbuskar och trädgårdsland finns för den som gillar att odla. Vidbyggt huset finns ett garage och på garageuppfarten ges plats för två bilar.

Här bor man på en familjevänlig gata med närhet till F-9 skola, förskola och lekpark samt härliga grönområden. Centrala Kil och dess breda utbud är beläget med bekvämt avstånd från denna fastighet.

Varmt välkomna på visning!!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
49 766 kr/år
Tomtarea
909 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-05

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Sannerudsgatan såldes av oss 2023-09-05. Se alla våra försäljningar i Kil samt även på Sannerudsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.