Södra Ringvägen 54 F

Södra Ringvägen 54 F

Slutpris

240 000 kr


Centrum, Kristinehamn— Kristinehamn

Södra Ringvägen 54 F


Slutpris
240 000 kr

Centrum, Kristinehamn— Kristinehamn

Hemtrevlig och smart planerad tvåa med balkong!

Välkommen till denna tvårummare med centralt och attraktivt läge på Södra Ringvägen 54 F. En stilren och optimalt planerad bostad om 42 kvadratmeter med vackert ljusinsläpp, behagliga färgval och fräscha ytskikt. En god möjlighet för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det mysiga och sociala vardagsrummet finns stora fönster och plats för soffa samt matgrupp. Köket är nyrenoverat, stilrent och modernt med släta luckor och vita skåpluckor. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch, kommod, handdukstork och förberett för tvättmaskin. Det rogivande och fina sovrummet har ljusa väggar och mörkt golv och erbjuder plats för säng. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor, insynsskyddad och takbeklädd balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela dagen och trätrall.

På Södra Ringvägen 54 F bor du centralt och attraktivt med all tänkbara service alldeles intill lägenheten. En kort promenad bort hittar du även vackra grönområden och sedan är det endast 30 min till Karlstad. Här bor du även i en stabil och framåttänkande föreningen där det finns möjlighet att hyra en föreningslokal om ca 100 kvm samt nyttja innergården.
Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 750 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-27

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Södra Ringvägen såldes av oss 2021-06-27. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Södra Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.