Spelmansgatan 55

Spelmansgatan 55

Slutpris

695 000 kr


Centrum— Kristinehamn

Spelmansgatan 55


Slutpris
695 000 kr

Centrum— Kristinehamn

Ljus och luftig trea med inglasad balkong!

Välkommen in i denna lägenhet om 67 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och luftig bostad som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. I den inbjudande och öppna hallen i denna lägenhet finns hatthylla. Vidare har vi ett rymligt och härligt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa samt matgrupp. Det trevliga, ljusa och fräscha köket med bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett harmoniskt och inbjudande sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt ett övrigt sovrum. Badrummet är trevligt och smakfullt med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen och plats för soffgrupp.

Här bor du centralt med bekvämt avstånd till bland annat skola, matbutik, butiker, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Centrum ligger runt husknuten, skola i närheten och skärgården finns en kort bilresa från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!
Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 162 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Spelmansgatan såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på Spelmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.