Nyeds-Hulteby 422

Nyeds-Hulteby 422

Slutpris

1 200 000 kr


Molkom— Karlstad

Nyeds-Hulteby 422


Slutpris
1 200 000 kr

Molkom— Karlstad

Charmig och idyllisk torp-dröm!

Välkommen till detta otroligt fina torp i idyllisk miljö! Här möts du av ett charmigt och mysigt hus om tre rum och kök som erbjuder fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. På 1870-talet uppfördes detta hus som rymmer 66 kvadratmeter. Huset har ett underbart kök med plats för matbord, stolar och harmoniska färger samt ett trivsamt vardagsrum med fönster åt två håll och naturlig plats för soffa och soffbord. Vidare finns här två sovrum och ett funktionellt badrum. Vackert beläget på en stor, lummig och vacker trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta, två uthus, rökeri, jordkällare och växthus. Möjlighet till odling och djurhållning.

Naturnära och fridfullt läge med vackra skogspartier och fina vandringsleder precis i närheten. Acksjön ligger en kilometer från huset och Molkomsjön hittar du endast tre kilometer bort. Från Karlstad är det en halvtimme till huset.

Välkommen hit!


Boarea/biarea
66/11 kvm
Driftkostnad
19 170 kr/år
Tomtarea
4 801 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-16

Mäklarhuset Karlstad

Denna fritidshus på nyeds-hulteby såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Molkom samt även på nyeds-hulteby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.