Nyeds-Hulteby 422 / Molkom / Karlstad

Charmig och idyllisk torp-dröm!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea/biarea
66/11 kvm
Driftkostnad
19 170 kr/år
Totalareal
4 801 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på nyeds-hulteby såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Molkom samt även på nyeds-hulteby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Molkom är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta otroligt fina torp i idyllisk miljö! Här möts du av ett charmigt och mysigt hus om tre rum och kök som erbjuder fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. På 1870-talet uppfördes detta hus som rymmer 66 kvadratmeter. Huset har ett underbart kök med plats för matbord, stolar och harmoniska färger samt ett trivsamt vardagsrum med fönster åt två håll och naturlig plats för soffa och soffbord. Vidare finns här två sovrum och ett funktionellt badrum. Vackert beläget på en stor, lummig och vacker trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, välskött gräsmatta, två uthus, rökeri, jordkällare och växthus. Möjlighet till odling och djurhållning.

Naturnära och fridfullt läge med vackra skogspartier och fina vandringsleder precis i närheten. Acksjön ligger en kilometer från huset och Molkomsjön hittar du endast tre kilometer bort. Från Karlstad är det en halvtimme till huset.

Välkommen hit!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.