Hackavägen 17 / Ransäter / Forshaga

Lantligt fritidshus med stor och rogivande tomt samt naturnära och fridfullt läge!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
70 kvm
Tomtarea
2 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på hackavägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Ransäter samt även på hackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av hackavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Hackavägen 17 i Ransäter finns nu möjligheten att gå på visning i ett charmigt och lantligt fritidshus om 70 kvadratmeter. Huset har vackra golv, vedspis, fönster i flera väderstreck och härlig atmosfär. Här erbjuds ett mysigt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar. Det första du möts av här är en liten hall med klädhängare. Bostaden har ett funktionellt badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp, spegelskåp med belysning och handfat. Vidare utgörs fritidshuset av ett tidstypiskt och härligt kök, tre sovrum samt ett rymligt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp.

Huset är vackert beläget på en stor och rogivande skogstomt med välskött gräsmatta och uthus. Till fastigheten hör jakträtt i ett jaktvårdsområde, samt fiskerätt i närliggande Nottjärn..
Ransäter ligger en timme med bil från Karlstad ett naturnära, skogsnära och fridfullt läge med närhet till bland annat Skogsmiljö och Ransäter hembygdsgård.Välkommen till visning på Hackavägen 17!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.