Ransberg 9

Ransberg 9

Slutpris

1 150 000 kr


Munkfors— Ransäter

Ransberg 9


Slutpris
1 150 000 kr

Munkfors— Ransäter

Sommardröm i Ransberg: Charmig bostad nära natursköna upplevelser!

Upptäck drömboendet i vackra Ransberg, Munkfors – en sommarbostad som omfamnar naturens lugn och ro. Denna idylliska plats erbjuder en fristad från vardagens stress och öppnar upp för en sommar fylld av avkoppling och äventyr. Njut av långa dagar på altanen som är omgiven av blomstrande ängar, den stämningshöjande Ranån och grönskande skogar som är berikade med svamp och bär.
Upplev vinterns förtrollande stunder i Ransäter! Känn friheten att glida fram över isen på till exempel Rannsjön och Skalltjärn med dina skridskor, för de som föredrar skidåkning, väntar skidspår i den charmiga skogen. Sågbacken är en pittoresk stuga som välkomnar dig med sin charm och ger en känsla av hemtrevnad. Inuti finner du en omsorgsfullt inredd plats där varje detalj är utvald för att skapa en harmonisk atmosfär. I bostaden finns det tre sovrum, ett badrum med handfat, toa samt förbered för dusch och vidare ett vardagsrum som har en öppen planlösning mot köket. På tomten finns en ekonomibyggnad med gott utrymme samt garageutrymme.

Välkommen till Ransäter, Värmland – där historiens vingslag möter naturens skönhet. Upptäck den förtrollande Ransbergs Herrgård, ströva genom grönskande skogar och njut av spegelblanka sjöar. Upplev Värmlands varma gästfrihet på Ransäters hembygdsgård, utforska konsthantverk och smaka på lokala delikatesser. En fridfull reträtt i hjärtat av Värmland väntar på dig, där varje ögonblick blir en minnesvärd stund.

Ransberg, Munkfors, bjuder in till friluftsliv med närhet till vandringsleder, sjöar och fiskevatten. Här kan du utforska naturens skatter och finna ro i den svenska sommaren. Detta är inte bara en bostad – det är en livsstil för den som söker lugnet och skönheten i Värmlands natur. Ta chansen att äga din egen sommaroas i Ransberg, Munkfors – där varje dag blir ett äventyr och varje kväll en magisk stund i den svenska sommaren.

OBS! Digital visning går att få tillgång till via mäklaren, vänligen maila michelle.felixson@maklarhuset.se för att få ta del av den.


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
4 652 kr/år
Tomtarea
1 928 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-16

Mäklarhuset Karlstad

Denna fritidshus på Ransberg såldes av oss 2024-07-16. Se alla våra försäljningar i Ransäter samt även på Ransberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.