Ingrirud Gustafsberg / Ingrirud / Säffle

Ljust sekelskifteshus på Ingrirud Gustafsberg!

Slutpris
960 000 kr
Boarea/biarea
70/5 kvm
Driftkostnad
18 250 kr/år
Tomtarea
5 900 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Ingrirud Gustafsberg såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Säffle samt även på Ingrirud Gustafsberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingrirud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa sekelskiftesvilla med ett naturnära och ostört läge i Ingrirud! Huset har anor från 1800-talet och det exakt byggåret är fortfarande okänt. Här erbjuds det bland annat spröjsade fönster, skjutdörrar, spegeldörrar och behandlad furugolv.  Det som framför allt sticker ut i detta hus är det nyrenoverade och ljusa köket med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten samt skåpluckor i grå kulör. Vardagsrummet är charmigt med en härlig öppen spis samt plats för en soffgrupp. Vidare i huset finns det gott om sovplatser fördelat på två sovrum. Genomgående i huset finns det bra förvaringsplatser i form av små förråd vid trappen samt på övervåningen. Huset har en 5900 kvadratmeter stor trädgårdstomt/skogstomt med gott om plats för lek och umgänge. Tomten har i övrigt fruktträd, stora gräsytor, hallonbuskar, blåbär, kantareller samt ett soligt sydvästläge.

I Ingrirud är det lätt att trivas och läget på Ingrirud Gustafsberg är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med skogen alldeles intill huset och Mässviks fritidsområde som erbjuder en härlig badplats tio minuter bort. I närområdet finns även skola, friluftsområden, badsjöar och vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.