Ingrirud Gustafsberg

Ingrirud Gustafsberg

Slutpris

960 000 kr


Ingrirud— Säffle

Ingrirud Gustafsberg


Slutpris
960 000 kr

Ingrirud— Säffle

Ljust sekelskifteshus på Ingrirud Gustafsberg!

Välkommen till denna ljusa sekelskiftesvilla med ett naturnära och ostört läge i Ingrirud! Huset har anor från 1800-talet och det exakt byggåret är fortfarande okänt. Här erbjuds det bland annat spröjsade fönster, skjutdörrar, spegeldörrar och behandlad furugolv.  Det som framför allt sticker ut i detta hus är det nyrenoverade och ljusa köket med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten samt skåpluckor i grå kulör. Vardagsrummet är charmigt med en härlig öppen spis samt plats för en soffgrupp. Vidare i huset finns det gott om sovplatser fördelat på två sovrum. Genomgående i huset finns det bra förvaringsplatser i form av små förråd vid trappen samt på övervåningen. Huset har en 5900 kvadratmeter stor trädgårdstomt/skogstomt med gott om plats för lek och umgänge. Tomten har i övrigt fruktträd, stora gräsytor, hallonbuskar, blåbär, kantareller samt ett soligt sydvästläge.

I Ingrirud är det lätt att trivas och läget på Ingrirud Gustafsberg är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med skogen alldeles intill huset och Mässviks fritidsområde som erbjuder en härlig badplats tio minuter bort. I närområdet finns även skola, friluftsområden, badsjöar och vackra grönområden. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
70/5 kvm
Driftkostnad
18 250 kr/år
Tomtarea
5 900 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Ingrirud Gustafsberg såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Säffle samt även på Ingrirud Gustafsberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.