Lugnadalsgatan 5B / Annelund / Säffle

Härlig 2:a med balkong i söderläge!

Slutpris
80 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 592 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lugnadalsgatan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Säffle samt även på Lugnadalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna härliga lägenhet på Lugnadalsgatan 5B som har naturområden ett stenkast från lägenheten. En bra planerad tvåa, som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning och mycket dagsljus. I den inbjudande hallen finns det goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus och plats för soffa samt matgrupp. Det sociala köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar som inte lämnar något övrigt att önska. Utöver det finns ett inbjudande sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en ljus och mysig balkong i söderläge, där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen.

Här har du närhet till härliga skogspromenader, cykelavstånd till bad och till Säffle centrum. Närheten till busshållplatser vid E45 gör att du snabbt kan ta dig till bl a Karlstad. OBS! Försäljningen görs med friskrivningsklausul.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.