Furuvägen 9 / Vidöåsen / Skoghall / Hammarö

Ljust och inbjudande boende på omtyckta, trivsamma och idylliska Furuvägen!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
119/82 kvm
Tomtarea
1 424 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på furuvägen såldes av oss 2020-08-30. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på furuvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vidöåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna inbjudande villa om 141 kvadratmeter, belägen på omtyckta, trivsamma och idylliska Vidöåsen. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset. Det här är ett hemtrevligt boende med härlig atmosfär. Huset får mycket av sin positiva energi tack vare det fina ljusinsläppet. Här känns det aldrig trångt eller mörkt. Till bostaden hör en mysig, inglasad och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor samt en stor och underbar terrass med trädäck, loungedel och plats för matbord och stolar. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, välskötta och lummiga gaveltomt med stora gräsytor, många soltimmar och välskött gräsmatta.

Här bor du i mysiga, äldre villakvarter med närhet till Skoghall med matbutik, förskola, skola, bra kommunikationer och fina skogspartier. Nära också till badplatser och Bergvik Köpcenter samt IKEA.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.