Odenvägen 17

Odenvägen 17

Slutpris

3 750 000 kr


Gunnarskär— Skoghall— Hammarö

Odenvägen 17


Slutpris
3 750 000 kr

Gunnarskär— Skoghall— Hammarö

Hemtrevligt hus med stor altan på det attraktiva och barnvänliga området Gunnarskär!

Nu erbjuds ett hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Huset är 155 kvadratmeter stort och består av sex rum och kök. Här framträder de fräscha ytskikten och skapar känslan av ett modernt hem som inte kräver mycket underhåll. I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör det moderna och ljusa köket med generösa arbetsytor samt plats för matbord och stolar. Här finns även fyra sovrum och ett välplanerat, mysigt och socialt vardagsrum med mycket dagsljus och en charmig kamin. Genom en trappa upp finns huset vindsvåning som passar utmärkt som ett extra vardagsrum. Badrummet är lyxigt, stort och påkostat med jacuzzi, dubbelhandfat och dubbeldusch, dessutom finns en liten och praktisk gästtoalett vid ena entrén.
Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Tomten har fruktträd, vackra björkar och stora gräsytor samt en tujahäck som skyddar mot insyn. Från vardagsrummet finns även utgången till den härliga och rymliga altanen, som är takbeklädd och utrustad med trätrall. Här finns det gott om plats att placera sina favoritmöbler och njuta i kvällssolen med sina nära och kära. Stort plus för välskött garage och carport samt stor uppfart.

I hjärtat av populära och barnvänliga Gunnarskär finns denna välplanerade och trivsamma bostad belägen. Området har närhet till både förskola och skola samt erbjuder goda kommunikationer och trevliga grönområde och Vänern! Här finns det inget kvar att önska, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
80/25 kvm
Driftkostnad
38 200 kr/år
Tomtarea
1 257 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Odenvägen såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Odenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.