Solgatan 1, 2tr

Solgatan 1, 2tr

Slutpris

800 000 kr


Skoghall— Hammarö

Solgatan 1, 2tr


Slutpris
800 000 kr

Skoghall— Hammarö

Gavellägenhet med stor balkong i västerläge!

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. På Solgatan 1 hittar vi denna gavellägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. I denna hemtrevliga bostad är det lätt att föreställa sig ett liv fullt av middagar och umgänge med nära och kära. Lägenheten består av en öppen och inbjudande hall, klädkammare, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga vardagsrummet finns fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Köket är fint och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, badkar, handfat och förvaringsskåp. Det harmoniska och mysiga sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. En fint inredd klädkammare finns som är perfekt som extrarum. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora och ljusa balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och lättmöblerade ytor.

Det centrala läget här på Solgatan på Skoghall är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat centrum tvärs över gatan och Lillängshamnen en kort promenad bort. Dessutom är det inte långt till matbutik, butiker, busshållplats, trevliga promenadstråk och Vänern. Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 135 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-16

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Solgatan såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Solgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.