Solgatan 8a, 1tr

Solgatan 8a, 1tr

Slutpris

820 000 kr


Skoghall— Hammarö

Solgatan 8a, 1tr


Slutpris
820 000 kr

Skoghall— Hammarö

Lägenhet med fin och ljus balkong!

På första våningen kliver du över tröskeln och in denna tvåa och möts av en ljus lägenhet som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Den här bostaden utnyttjar sin yta på bästa tänkbara sätt. De trendriktiga färgvalen gör att bostaden känns modern och mysig på samma gång. Lägenheten består av en stor, öppen och inbjudande hall, vardagsrum, kök, klädkammare, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, mysiga och sociala vardagsrummet finns fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Köket är socialt och fräscht med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, nyligen renoverat och smakfullt med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. Det rogivande och inbjudande sovrummet har tapetserade väggar och parkettgolv och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Denna lägenhet har dessutom en balkong i söder som ger dig möjlighet att ta en nypa luft när du vill.

Här bor du vid ett av Skoghalls bästa lägen, med Centrum tvärs över gatan. Lillängshamnen ligger en kort promenad bort och Bergvik köpcenter finns en bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för den som vill bo på bekvämt avstånd till allt Skoghall har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 047 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Solgatan såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Skoghall samt även på Solgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.