Vinkelgatan 16 / Slottsbron / Grums

Fint och välplanerat hus med naturnära och lugnt läge!

Slutpris
775 000 kr
Boarea/biarea
90/63 kvm
Driftkostnad
45 670 kr/år
Tomtarea
972 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på vinkelgatan såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Slottsbron samt även på vinkelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsbron är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Vinkelgatan 16! Här stiger du in i ett välplanerat och familjevänligt hem om 90 mycket välskötta kvadratmeter med vackra golv och härliga sällskapsytor.  Här möts vi av en inbjudande entré, och efter det finner vi ett modernt och stort kök med tapetserade väggar och mörkt golv. Vidare finns här ett trivsamt och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar samt dörren till terrassen och naturlig plats för soffa och soffbord. Huset har tre härliga sovrum och ett fräscht och funktionellt badrum som är utrustat med toalett, dusch och kommod.

Huset omges av en barnvänlig och fin tomt. Här bor du dessutom med en rymlig och inglasad terrass på baksidan med plats för matbord, stolar och som dessutom har sol hela eftermiddagen samt kvällen. På framsidan möts du av en härlig altan som har sol på förmiddagen samt ingången till garaget med bra förvaringsmöjligheter. Barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor, natur och bad. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Slottsbron

Slottsbron ligger strax söder om Grums tätort. Orterna knyts samman av bron som går över Slottsbrosundet. Här bor omkring 1000 personer. Orten delas på mitten av Europaväg 18. På den östra sidan finns villaområden och äldrebostäder medan den västra sidan har villor, hyreshus och skola.

Resturang/butiker

Vid Slottsbron finns det ett antal matbutiker och restauranger/pizzerior som Ica supermarket samt Restaurang Kina, Pizza house och Mickis pizza belägen i Grums.

Fritid

På den västra sidan ligger natursköna Mickelsön, som har ett rikt djurliv och en badplats med hopptorn.

Familjeliv

Barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor, natur och bad. Slottsbron har ett rikt föreningsliv och kommunikationerna är goda. Förskolor finns samt skola med årskurs 1-3. Skolskjuts finns till Grums.

Kommunikationer

I Grums kommun har du nära till mycket. Till Karlstad är det 2,5 mil och cirka 20 minuters bilresa. Med buss åker du kollektivt på cirka 30-45 min in till Karlstad.,

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.