Södra Långtjärn 9

Södra Långtjärn 9


Skärgen— Sunnemo— Hagfors

Södra Långtjärn 9Skärgen— Sunnemo— Hagfors

Mysig stuga med naturnära, ostört och vackert läge!

Välkommen till denna trevliga sommarstuga som rymmer ca 45 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i.

Huset består bland annat av ett härligt, socialt och funktionellt kök med en trevlig köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet, släta luckor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett sovrum samt ett välplanerat och mysigt vardagsrum med härliga umgängesytor, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Stugan har ett mindre hygienrum som är funktionell med handfat där vatten kommer från sjön. Den rogivande, stora och fina sjötomten (arrende) som huset står på har många soltimmar samt en äldre brygga. Det mysiga inglasade uterummet är där gränsen mellan ute- och innemiljö suddas ut. Här erbjuds fin utsikt och plats för matbord. På tomten finns dessutom en praktisk och trevlig förråd med bra förvaring samt ett rum som går att använda som ett gästrum. Denna trevliga stuga ligger ostört, skogsnära och har en fantastisk utsikt över Södra Långtjärn/Skärgen.
Huset har framdragen el men inget avlopp eller vatten, utan det finns ett utedass samt vatten som dras från sjön.

I närheten finns både Munkfors och Sunnemo som har diverse affärer för allt som kan behövas och ligger endast en kort bilresa bort.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
4 591 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-02-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Södra Långtjärn såldes av oss 2024-02-10. Se alla våra försäljningar i Sunnemo samt även på Södra Långtjärn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad