Årsås 431 / Vålberg / Karlstad

Charmigt och välbevarat fritidshus med sjönära läge!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
7 100 kr/år
Tomtarea
1 366 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Årsås såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Vålberg samt även på Årsås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och välbevarat fritidshus i ett plan som stod färdigt 1890. Här finns chansen att förvärva ett fritidshus med närhet till fina grönområden och med närhet till Vänern.

Huset har ett äldre, öppet och fint kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Ett mysigt och socialt vardagsrum med generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och mindre matgrupp. Vidare finns här ett sovrum och ett litet men funktionellt badrum med dusch och handfat.

Här ingår tomt om 1366 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga och takbeklädda altan, som nås via köket, passar utmärkt för trevliga sommarkvällar

På Segerstad har du tillgång till bland annat vackra grönområden, fina skogspartier, badsjö och trevliga promenadstråk. Ett stenkast från huset ligger Vänern och du finner trevliga Arnäs Udde cirka tio minuter bort. Dessutom har man Bergvik Köpcentrum med möjlighet till dagligvaruhandel och shopping en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.