Eriksdalsgränd 16 / Holmsund / Umeå

Mycket rymlig och trivsam villa med garage, carport och jättefint solläge!

Boarea
170 kvm
Driftkostnad
41 820 kr/år
Totalareal
1 169 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på eriksdalsgränd såldes av oss 2019-02-25. Se alla våra försäljningar i Holmsund samt även på eriksdalsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket rymlig och trevlig villa med många ljusinsläpp och många rum. Stort härligt kök med väl tilltaget burspråk, luftigt vardagsrum med braskamin samt 5-6 sovrum. Lättskött tomt med riktigt bra solläge där du har sol hela eftermiddagen och kvällen på den stora vinkelbyggda altanen. Fastigheten rymmer dessutom både garage och stor carport och har ett fint läge alldeles nära Ljumvikens havsbad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.