Solbackavägen 2 / Holmsund / Umeå

Barnvänlig rustik villa nära skola och Storsjöbadet. Nytt helkaklat badrum från 2019 med golvvärme

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea/biarea
151/14 kvm
Driftkostnad
23 468 kr/år
Tomtarea
1 002 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-12
Bostaden är såld!

Denna villa på solbackavägen såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Holmsund samt även på solbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rustik och trivsam villa med nya fönster 2017, nytt exklusivt helkaklat badrum från 2019 och bergvärme från 2015. Enastående härlig atmosfär i det ljusa rymliga vardagsrummet med ljusinsläpp i tre väderstreck och paraltandörrar som leder direkt till uteplatser i bra väderstreck där ni kan välja att njuta trädgården med tak, i det fria eller inifrån inglasad paviljong från 2015. Trevlig och lättskött trädgårdstomt med perenna växter, planteringar, prydnadsbuskar träd. Mycket barnvänligt nära skola, badhus, utomhusbad, idrottsanläggningar, havsbad och golfbana. Energiklass B med förnämliga 48 kWh/år ger låg driftkostnad. Välkommen till Solbackavägen 2 i Holmsund!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Holmsund

Tätort i skärgårdsmiljö

Allmänt

Holmsund är en havsnära del vid Umeälvens mynning. Största delen av bebyggelsen består av småhus med äganderätt. Kontinuerlig utbyggnad och förtätningar i den befintliga bebyggelsen sker successivt. Området har varit bebott sedan 1500-talet och blev under 1800-talet industrialiserad när man byggde hamn och sågverk. Området fick kring 1860 en av Norrlands första ångsågar, Sandviks såg, vilken lades ner 1962.

Rekreation

I Holmsund finns ett antal besöksintressanta platser. Här finns konstverk ingående i Konstvägen sju älvar, Storsjöhallen idrottsanläggning, sågverksmuseum, Umeå Golfklubb med 27 håls golfbana. I Området finns massvis med motionsstigar, skidspår och skoterleder i naturskön miljö och flera badplatser vid havet.

Service

Holmsund har flera förskolor och skolor för årskurs 1-9. Här finns även livsmedelsbutik, restaurang, apotek, hälsocentral, bank, bibliotek, butiker, frisör och blomaffär.

Kommunikation

Från Holmsund har man bara 15 km till Umeå Universitet och 18 km till centrum. Med goda bussförbindelser gör det här området attraktivt för många. I Holmsund ligger också Umeå uthamn som är en av de största i Norrland med färjetrafik till bl.a. Vasa i Finland.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.