Ängsvägen 7 / Hörnefors / Umeå

Havsnära gedigen vinkeltegelvilla med ny bergvärme

Slutpris
3 300 020 kr
Boarea/biarea
123/67 kvm
Driftkostnad
23 470 kr/år
Tomtarea
1 039 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på ängsvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Hörnefors samt även på ängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hörnefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Havsnära gedigen vinkeltegelvilla med ny bergvärme 2017, nya helkaklade badrum 2015, nytt FTX ventilationssystem 2014 och nytt tak 2017. Stor härlig altan från 2016 och gediget uterum med rustikt klinkergolv och golvvärme. Täljstenskamin med bakugn och effektfull infälld takbelysning ger tillsammans med påkostad granitbänkskiva och vattenburen golvvärme fantastiska sällskapsytor i denna villa. Här har du nära till allt, vacker havsnära natur, skola, förskola, affärer, restaurang, idrott, buss, pendeltåg. Barnvänlig fin trädgårdstomt med prydnadsbuskar och växter samt gott om plats för sällskapslekar. När ni sitter på altanen och njuter av en varm sommardag kan ni ta handduken över axeln och gå ned till havsbadet strax nedanför villan. Välkommen till Ängsvägen 7 i Hörnefors!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.