Fältjägarvägen 37 B / Prästbordet / Skellefteå

Fin och välhållen trerummare med inglasad balkong

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fältjägarvägen såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Fältjägarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästbordet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med direkt närhet till Lejonströmsskolan och ICA Kvantum finns nu ett mycket fint tillfälle att förvärva en ljus och fräsch trerummare.
Välkommen till Fältjägarvägen 37B!
På andra våningen av tre finns 70 ljusa och fint disponerade m², fördelade på kök, separat matrum (tidigare sovrum), vardagsrum, sovrum och badrum med kakel och klinker. Nyligen renoverad och inglasad balkong i bästa västerläge.
Skellefteälven med dess fina strövområden når du med några minuters promenad och strax bortom det har du Skellefteå centrum och vad det har att erbjuda.
Varmt välkommen på vår visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.