Kvistgatan 98 / Anderstorp / Skellefteå

Bostadsrättsradhus på omtyckta Kvistgatan

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 881 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvistgatan såldes av oss 2020-07-20. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Kvistgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo bekvämt och trivsamt i bostadsrättsradhus med direkt närhet till naturen och motionsspår på omtyckta Kvistgatan, Anderstorp!

102,5 m² i två plan, fördelat på fyra rum och fräscht kök med enhetliga golv och renoverade badrum.
Tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, sovrum och badrum/tvättstuga på entréplan och två sovrum och badrum i mer avskild del på övre plan.
Fina förvaringsutrymmen i klädkammare/förråd.
Rymlig altan vid entrén och stor, inglasad altan på gårdens baksida.

Barnvänligt och praktiskt boende på Anderstorp med närhet till härliga grönytor, Stora Coop, förskolor, grundskola F-6 samt med fina gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. Busshållplats finns precis bredvid huset!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Anderstorp

Anderstorp, ett barnvänligt och trevligt område, ligger söder om Skellefteå centrum och är ett av stadens största bostadsområden. Det är även det området med flest lekparker och cykelvägar. Boende i radhus och lägenheter är det vanligaste men det finns även villor.

Fritid

Möjligheter till aktiviteter är finns det gott om. På Anderstorps idrottsplats finns gräsplan, tennisplan samt grusplan som spolas vintertid och i skogen finns elljusspår. Området erbjuder en mängd affärer då Stora Coop och södra Skellefteås handelsområde ligger här. Anderstorp har även en hälsocentral.

Skola och barnomsorg

På Anderstorp finns flertalet förskolor och fritidshem . Skola F-6 går man på Tuböleskolan och 7-9 på närliggande Sörböleskolan. På Anderstorp ligger även en av Skellefteås gymnasieskolor.

Kommunikationer

Här bor du med gång- och cykelavstånd till universitets- och högskoleområdet Campus och det finns bra med cykelvägar in till centrum. Även bussförbindelserna till centrum är goda. En vacker träbro för cyklister och gångare förbinder Anderstorp med Älvsbacka.

Familjeliv

På Anderstorp, som är ett av Skellefteås största bostadsområden, samsas unga och gamla och stora och små barnfamiljer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.