Älvans Väg 224 / Tomtebo / Umeå

Barnvänligt brf.radhus på Tomtebo. Stor fin uteplats i söder

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
112.5 kvm
Avgift
7 733 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älvans Väg såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Älvans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Barnvänligt brf.radhus på Tomtebo. Stor fin uteplats i söder. Trivsamt, bekvämt och mycket barnvänligt bostadsrättsradhus med generösa ljusinsläpp och renoverat badrum. Rymlig uteplats mot söder och två klädkammare ger trivsamt och praktiskt boende. Nära fina promenadstråk och härliga badmöjligheter vid Nydalasjön, stor trevlig äventyrslekpark, affär och skolor. Välordnad förening där el och bredband ingår i avgiften och det finns stor trevlig samlingslokal, gym och bastu. Cykelavstånd till universitet och sjukhuset NUS , dit det även är goda bussförbindelser på vägen till Umeå centrum. Välkommen till ett barnvänligt boende på Älvans väg 224!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.