Döbelns Plan 4 / Väst på stan / Umeå

Ljus och charmig etta i centralt läge!

Boarea
36 kvm
Avgift
2 813 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelns Plan såldes av oss 2020-01-27. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Döbelns Plan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väst på stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna mysiga bostadsrätt är välplanerad och har såväl sovalkov som ett riktigt kök med matplats. Lägenheten är ljus och trivsam samt har balkong i söderläge. Lägenheten har högt till tak vilket ger en känsla av ljus och rymd. Mycket bra läge nära stadskärnan och ett stenkast från strandpromenaden. En stabil förening med en avgift som inkluderar allt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väst på stan

Centralt och älvsnära

Allmänt

Västra stan är en mycket central stadsdel med härliga parker och fina motionsspår längs Umeälvens strandpromenad. Flera av Umeås äldre bevarade byggnader finns i området som gamla K4 som numera är Stadshuset.

Rekreation

Här finns älven med fina promenadvägar och vacker natur. Hedlundadungen är en stor park som erbjuder minigolf och lekplatser. I närheten ligger även I-20 området med idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden.

Service

Umeås största gymnasieskola Dragonskolan finns i området samt förskola och grundskola, liksom Noliaområdet med sitt utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt vårdcentral. En kort promenad eller cykeltur når man centrala Umeå med dess stora utbud.

Kommunikation

Här finns bra bussförbindelser mot universitet och sjukhus samt övriga bostadsområden i Umeå. Via gång- och cykelbanor tar du dig lätt även till övriga centrala stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.