Hedlundavägen 2 / Väst på stan / Umeå

Trivsam etta med närhet till centrum!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
33.5 kvm
Avgift
2 389 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hedlundavägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Hedlundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väst på stan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och trevlig etta med genomgående ljusa ytskikt och ekgolv. Öppen planlösning mellan rum och kök, lägenhetens kök och badrum är renoverat 2015. Centralt läge med gångavstånd till centrum och närhet till älven med strandpromenaden och Hedlundadungen med bl a minigolfbana och utegym. Trevlig förening med lummig innergård där det finns grillplats och lekplats. Bra bussförbindelser till universitetet och sjukhuset. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väst på stan

Centralt och älvsnära

Allmänt

Västra stan är en mycket central stadsdel med härliga parker och fina motionsspår längs Umeälvens strandpromenad. Flera av Umeås äldre bevarade byggnader finns i området som gamla K4 som numera är Stadshuset.

Rekreation

Här finns älven med fina promenadvägar och vacker natur. Hedlundadungen är en stor park som erbjuder minigolf och lekplatser. I närheten ligger även I-20 området med idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden.

Service

Umeås största gymnasieskola Dragonskolan finns i området samt förskola och grundskola, liksom Noliaområdet med sitt utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt vårdcentral. En kort promenad eller cykeltur når man centrala Umeå med dess stora utbud.

Kommunikation

Här finns bra bussförbindelser mot universitet och sjukhus samt övriga bostadsområden i Umeå. Via gång- och cykelbanor tar du dig lätt även till övriga centrala stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.