Innertavle 607 / Innertavle / Umeå

Västerbottensgård i högt trevligt läge i Innertavle

Slutpris
4 210 000 kr
Boarea/biarea
130/137 kvm
Driftkostnad
23 956 kr/år
Tomtarea
2 245 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Innertavle såldes av oss 2020-04-04. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Innertavle

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Innertavle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Västerbottensgård i högt trevligt läge i Innertavle. Stort härligt lantkök med altandörr till stor veranda med tak i söderläge. Vardagsrum med värmande läcker täljstenskamin. Gårdshus med bastu samt uthus med hobbylokal och plats för två bilar. Nära till Universitetet och NUS. Fiber finns. Välkommen till Innertavle 607

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Innertavle

Trivsamt och barnvänligt

Allmänt

Innertavle är en by mellan Tomtebo och Täfteå, till centrala Umeå är det ca 8 km. Det är en av Umeås äldsta byar med bebyggelse från mitten av 1800-talet.

Rekreation

Här bor man med närhet till skog och natur med trivsamma motionsstigar. I området finns fotbollsplan, ridskola och vid Innertavle skola finns elljusspår som under vintertid används som skidspår.

Service

I Innertavle finns bygdegård, Innertavle skola (F-5) och förskola. I närliggande Tomtebo finns matbutik, restaurang, frisör, sporthall, förskolor och skolor (F-9).

Kommunikation

Om man vill in till centrala Umeå och universitetsområdet kan man använda gång och cykelbana eller åka med lokaltrafikens bussar. Det tar ca 10 minuter med bil.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.