Mjölkvägen 129 / Ersboda / Umeå

Fräsch tvårummare med bra planlösning och balkong mot grönområde

Slutpris
995 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 642 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölkvägen såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Mjölkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch tvårummare med bra planlösning och balkong mot grönområde. Vardagsrum med fönster som går runt hörnet ger väldigt härligt trivselkänsla till rummet. Några stenkast till mataffären och Folkets hus, ännu närmare till bussen. Nära intill finns fina grön och strövområden. Skyddad entréveranda med tak, här kan du även ta en kaffe när det passar. Välkommen till Mjölkvägen 129 på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ersboda

Naturskönt område

Allmänt

Det färgstarka och natursköna Ersboda erbjuder närhet till både handel, arbetsplatser och stora grönområden. Bebyggelsen påbörjades under slutet av 1970 och bestod till mesta dels av låga radhus i trä. Under 1980-1990 byggdes flertal flervåningshus i tegel vilket idag ger Ersboda en blandad bebyggelse.

Rekreation

Ersboda är en aktiv och uppvuxen stadsdel med närhet till många fina grönområden såsom Ersängarna, skog och natur. Det finns flera idrottsföreningar, fina motionsspår och flera äventyrslekparker.

Service

Ersboda har ett stort service utbud. Här finns det utbyggda handelsområdet Stora Birk med stormarknad, kläd-och sportbutiker, bensinstation, apotek etc. Här finns också serviceutbud i form av Folkets Hus med bibliotek, matvarubutik samt badhus. På Ersboda finns flertal förskolor samt Ersängsskolan (F-9), Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

Kommunikation

Bra med bussförbindelser som tar dig till centrum samt mot Umeå Universitet och sjukhus. Finns även bra med cykelbanor in till centrala stan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.