Rågången 10 A / Berghem / Umeå

1:a till salu i populär och stabil bostadsrättsförening, nära till universitetet och sjukhuset!

Slutpris
1 720 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
1 749 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rågången såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Rågången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En lägenhet som känns rymlig med ett riktigt möblerbart kök och en rejäl sovalkov. Fransk balkong i söderläge mot en uppvuxen och trevlig innergård med bland annat tennisplan och grillplatser. Bara några hundratals meter från bostaden når du universitet och sjukhus samtidigt som du har Stadslidens strövområden på promenadavstånd. Centrum ligger inom cykelavstånd och här finns goda bussförbindelser. Välskött bostadsrättsförening och en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel och kabel-tv. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Berghem

Fint och fridfullt område med centralt läge

Allmänt

Detta är en av Umeås äldsta stadsdelar och här är det nära till både centrum (cirka två kilometer) och Umeå Universitet samt sjukhuset. Bebyggelsen närmast innerstaden och runt universitetet karaktäriseras av flerbostadshus som är byggda på 1950-talet och 1960-talet. Bebyggelsen kring den norra delen består av villor.

Rekreation

I området finns Stadslidens strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Kulturrika Gammlia finns på promenadavstånd och där anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här på Berghem finns välsorterad matvarubutik, frisör, restaurang, café, museum, sporthall och blomsteraffär. Berghem har två förskolor samt grundskola (F- åk 6). Närmaste högstadieskola finns på Mariehem.

Kommunikation

Området erbjuder goda kommunikationsförbindelser där lokaltrafikens bussar trafikerar genom Berghem, även om många väljer att gå eller cykla till universitetsområdet samt city.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.