Sök Meny
Såld

Umeå - Öst på stan / Skolgatan 134

Smakfullt renoverad 3:a i centralt läge!

Tillfälle att förvärva en lägenhet med hög standard, vattenburen golvvärme och mysig planlösning! Denna 3:a om hela 80 kvm är nyligen renoverad med fina materialval. Entré genom ett eget uterum ger en extra dimension till lägenheten, liksom det mycket fina helkaklade badrummet. Här finns flera fina detaljer som infällda spottar i tak, klinkergolv i hall och vardagsrum och genomgående vitmålade väggar för ett ljust intryck. Lägenheten är belägen öst på stan på gångavstånd till både Norrlands Universitetssjukhus (NUS) samt Umeå Universitet. Här bor du också med älven och omtyckta strandpromenaden en kort promenad bort. Lägenheten bör ses på plats. Varmt välkommen till Skolgatan 134!

Sponsrade länkar
Umeå / Öst på stan
Skolgatan 134
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 201 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västerbotten / Umeå / Skolgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!