Vänskapsgränd 55 / Umedalen / Umeå

Välplanerad och trivsam tvåa på Umedalen!

Boarea
59,5 kvm
Avgift
4 694 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänskapsgränd såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Vänskapsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Umedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och välplanerad tvåa en trappa upp med egen ingång och balkong i västerläge mot liten grönyta med lekpark. Lägenheten har stora fönster som ger ett härligt ljus och har en fin planlösning med bra storlek på alla rum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Umedalen

Naturnära upplevelser i familjevänligt område

Allmänt

Sedan 80-talets slut har Umedalen byggts upp runt det numera nedlagda Umedalens mentalsjukhus. Området består idag huvudsakligen av lägenheter och småhus med naturen in på knuten. Området erbjuder även trivsamma kulturupplevelser med Umedalens skulpturpark med en mängd olika statyer och andra kreationer utspridda runt området kring det gamla mentalsjukhuset.

Rekreation

För naturälskaren och motionären så finns det här nära till fina promenadstråk längs älven eller Prästsjön. Det finns elljusspår som under vintertid prepareras för längdåkning. Idrottsföreningen Umedalen IF erbjuder en rad aktiviteter från fotboll till friidrott och längdskidor. I området kan du även koppla av på IKSU Spa som erbjuder både gym och bad. För de yngre finns ett flertal lekplatser med Umedalens äventyrslekpark nära belägen.

Service

På Umedalen finns ett flertal skolor för varierande åldrar. Västangårdskolan (F-9), Backenskolan (F-6) och Waldorfskolan (F-9 samt gymnasium). Området huserar även ett flertal förskolor, vårdcentral och bibliotek. I området finns en närbutik men välsorterade Ica Kvantum Kronoparken ligger också nära till.

Kommunikation

Goda bussförbindelser mot centrala stan, universitetet och universitetssjukhuset. Cykelbanor från Umedalen leder ner mot centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.