Fällforsvägen 42 / Vännäs

Rymligt hus med vacker utsikt över älvslandskapet

Slutpris
1 765 000 kr
Boarea/biarea
240/110 kvm
Driftkostnad
34 143 kr/år
Tomtarea
2 292 kvm
Rum
9 rum (7-11 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på fällforsvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på fällforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vännäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt hus med vacker utsikt över älvslandskapet. Jordvärme med ny jordvärmepump hösten 2015 ger energiklass B och låg driftkostnad. Fiber och kabel-TV finns. En stor del av huset har golvvärme-jordvärme som ger trivsam komfort. Huset inrymmer två kök och en mycket flexibel planlösning. 2 kallgarage och 3 carportar samt stora förråd. Stor trevlig tomt som är lättskött. Detta är ett mycket rymligt och flexibelt hus som också ger goda möjligheter till uthyrning, speciellt när det ligger så nära Liljaskolan. Välkommen till Fällforsvägen 42.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.