Nybyvägen 35

Nybyvägen 35

Slutpris
2 150 000 kr

Vännäs

Nybyvägen 35


Slutpris
2 150 000 kr

Vännäs

Naturnära boende med pool och närhet till Umeälven!

Drömmer ni om att bo lantligt och samtidigt ha nära till centrum? Här på Nybyvägen 35 bor ni fint till med naturen precis utanför dörren och endast ett stenkast från Umeälven. Huset har bergvärme och disponerar idag ett entréplan med två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Övervåning med wc och två större sovrum (möjlighet finns att uppföra en vägg om ett till sovrum önskas) samt källarvåning med tvättstuga, hobbyrum, förråd, matkällare och pannrum. På gården finns en stor pool (5,5x12m), två altaner varav en med tak och grillplats, två garage, ett vidbyggt med elport och det andra som nås från källaren där även verkstad finns. Fiber indraget och tegeltaket är bytt.
Endast några minuter till centrala Vännäs och dess utbud med livsmedelsbutiker, frisör, pizzeria och systembolag. Bra buss-och tågkommunikation till och från centrala Umeå. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
126/120 kvm
Driftkostnad
36 142 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-12-09

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på Nybyvägen såldes av oss 2022-12-09. Se alla våra försäljningar i Vännäs samt även på Nybyvägen.

Boka värdering
David Bergh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad