Bänkåsviken 205 / Alnö / Sundsvall

Fritidshus med högt läge på generös tomt i Bänkåsviken!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
11 448 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Bänkåsviken såldes av oss 2018-07-04. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Bänkåsviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bänkåsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva detta trevliga fritidshus om 60 kvm med tillhörande gästhus!

Den generösa tomten om 2 416 kvm ligger högt och skyddat med vacker utsikt mot Bänkåsviken och havet. Kommunalt vatten och avlopp är inkopplat och huset har idag brukats som sommarboende.

Här erbjuds ni ett privat och lugnt läge med härliga ytor för sommarens lekar och spel. Det här är en plats att verkligen trivas på! Huvudhuset har ett utrustat kök med charmig vedspis, sovrum med plats för två enkelsängar och förvaring, vardagsrum med öppen spis (båda spisarna ska kontrolleras innan användning), duschrum med WC samt en fantastisk inglasad altan där ni kan njuta från morgon till kväll.

Gästhuset med pentry gör att ni inte behöver trängas när gästerna kommer på besök eller om barnen är många. Förrådsbyggnad med förvaringsmöjligheter och utedass finner vi också på tomten!

Servitut på bad och båtlänning finns för samfälld strand invid Bänkåsviken. (Bilaga under filer) Finns tankarna på att skapa ett åretruntboende är byggrätten generös på 250 kvm.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration