Lillberg 648

Lillberg 648


Ånge— Erikslund

Lillberg 648Ånge— Erikslund

Missa inte chansen att förvärva denna fastighet med stor potential!

Välkommen till Lillberg 648!

Denna fastighet är perfekt för dig som söker något privat med gott om yta för dina hobbys. Här bor du med naturen som granne och cirka 15 minuters bilfärd från Ångecentrum!

På fastigheten reser sig en ståtlig villa om 228 kvm med stor potential. Villan består av två plan med högt i tak och mycket rymliga rum!
På entréplanet finner du en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med ca 2,8 m i takhöjd och en fantastisk kakelugn. Det rymliga köket med med gott om arbetsytor samt plats för större matgrupp, även här finns ytligare en mycket välbehållen och vacker kakelugn. Pannrum, Badrum, samt två stora sovrum.

En trappa upp och du möts av ett stort allrum med fina ljusinsläpp, Bar, samt tillgång till övervåningens balkong. Övervåningen erbjuder dessutom fyra sovrum med möjlighet för fler!

Denna fastighet måste upplevas på plats,
välkomna att boka in er för visning!

OBS!: Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.


Boarea
228 kvm
Driftkostnad
33 606 kr/år
Tomtarea
3 130 kvm
Rum
8 rum (5-7 sovrum)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Lillberg såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Erikslund samt även på Lillberg.

Boka värdering
Felix Thunholm
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad