Strandängsvägen 13 / Lövudden / Härnösand / Nyproduktion

Vill du bygga ditt eget drömhus - tomter till salu!

Strandängsvägen
Slutpris
380 000 kr
Totalareal
1 029 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Härnösand Lövudden 1:120
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna tomt på Strandängsvägen 13 såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Härnösand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandängsvägen ligger på Lövudden och har direkt närhet till havet, naturen och centrum. Här finns 16 nya villatomter till försäljning. Här får man bygga enplansvillor, med en byggrätt på 200 kvm och 50 kvm garage. På några av tomterna är det lämpligt att bygga suterrängvåning. Kom hem efter jobbet och slå dig ner på altanen med utsikt över Södra Sundet. Eller gå ner till vattnet och fiska, grilla, umgås med familjen eller ta en båttur. Lövuddens båtklubb finns i området.

Tomterna ligger i ett fint naturområde som ger stora möjligheter till friluftsliv. Området ligger med bara några minuters cykelväg in till centrala stan, barnomsorg, skolor och affärer, liksom Härnösands Central med tåg- och bussförbindelser.

Är du intresserad? Kontakta mig så får du veta mer!
Hälsningar Helena

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration