Barsviken 325 / Barsviken / Härnösand

Blir havet din nästa granne?

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
93 kvm
Driftkostnad
37 350 kr/år
Tomtarea
2 313 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på barsviken såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på barsviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska villa belägen ute i det gamla idylliska fiskeläget Barsviken. Har du alltid drömt om att kliva upp på morgonen och ta ditt morgonkaffe till soluppgången eller att få starta dagen med ett morgondopp från din egna brygga? Nu har du chansen att förvärva denna unika fastighet, här finns allt man kan önska sig och lite till. Huset som stod klart under 2010 erbjuder stora, härliga och ljusa sällskapsytor med stora fönster ut mot havet och din alldeles egna brygga!
Med lugnet från naturen och endast två mil söder om Härnösand ligger detta smultronställe riktigt bra till. Ett öppet och påkostat boende i oklanderligt skick med fräscha ytskikt och fönster i alla väderstreck!

Varmt välkommen till visningen och till ett riktigt unikt läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Barsviken

Barsviken är ett levande sommarstugeområdet med stor närhet till havet!

Förskola och skolor

I Häggdånger ungefär sex kilometer finns både förskola och byskola från förskoleklass till årskurs sex i samma byggnad, där det också finns ett fritidshem. Häggdångers byskola har ungefär fyrtio elever.

Sport och fritid

I Barsviken finns alla möjligheter för att ha ett rikt fritidsliv bland både skog och hav, här är det också riktigt för den som känner för havsfiske. I skogarna runt Barsviken finns gott om både svamp och bär.

Kommunikation

Till och från Barsviken tar du dig enklast med bil. Buss nr 520 trafikerar Häggdånger ungefär sex kilometer bort med regelbundna turer. Till centrum är det cirka två och en halv mil.

Närområde

I närheten finns Barsviken, Svenskär, Röhålsmalen och många andra vikar och vrår med mysiga sommarstuge områden. I Häggdånger i närheten finns också en fantastiskt mysig alpackafarm! Mer information om området finns att läsa på deras hemsida - https://www.haggdanger.se/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.