Garvaregatan 6 B

Garvaregatan 6 B

Slutpris

950 000 kr


Centrum— Härnösand

Garvaregatan 6 B


Slutpris
950 000 kr

Centrum— Härnösand

Havsnära trea på lugna Garvaregatan

Nu finns äntligen en lägenhet till salu på Garvaregatan med fin placering på första våningen och med vackert havsnära läge.
Med högt till tak, eldningsbar öppen spis, stora sällskapsytor och hela fem fönster med västerläge och vy mot kanalen ger denna lägenhet många förutsättningar för ett kvalitativt boende!
Boytan om 76,5 kvm är fördelade över hall, kök, vardagsrum, två sovrum och ett helkaklat duschrum. Köket har en fin placering vägg i vägg med vardagsrummet där liknande bostäder renoverats med öppnare planlösning mot matplatsen i vardagsrummet. I det rummet som har stora ytor för både soffgrupp och matgrupp är det givet att samla familjen för middagar och dessutom enkelt nå ut till den härliga balkongen. Kommer ni från en tidigare bostad med braskamin/öppen spis så kommer ni uppskatta den pampiga eldstad som finns här, både godkänd att elda i eller bara ha den som den är.
Sovrummen är båda i bra storlek med plats för säng, förvaring och har inbyggda garderober. För er som är i behov av förvaring så ingår ett vindsförråd och källarförråd. Gemensamt inom föreningen finns även cykelförråd, däckförråd, rejäl tvättstuga med torkrum, hobbyrum och en välutrustad övernattningsbostad att hyra till nära & kära.

På Garvaregatan som ligger vid idylliska Mellanholmen bor du nästintill så centralt du kan men utan att tumma på det lugn och ro som infinner sig här. Intill lägenheten finns mysiga lummiga promenadstråk vid parkerna och havsinloppet. Från lägenheten och området i sig går det att se segelbåtar passera förbi och följa årstidernas växlingar i och med det natursköna läget. Inom promenadavstånd är det mycket nära till stadskärnan som ger bland annat handel, restauranger, kultur (Härnösands teater/Norrdans m.m), motionsanläggningar och kommunikationer.

Varmt välkomna att boka in er till visningen av denna härliga lägenhet!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 162 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Garvaregatan såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Garvaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.