Kiörningsgatan 14 / Härnön / Härnösand

Hus med stor potential, i ett mycket bra läge på Härnön!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
116/54 kvm
Driftkostnad
28 980 kr/år
Tomtarea
762,5 kvm
Totalareal
762.5 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kiörningsgatan såldes av oss 2017-09-07. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kiörningsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till detta hemtrevliga hus på Härnön med en bra planlösning!

Här erbjuder vi ett ypperligt mysigt hus med ett lugnt och barnvänligt läge på Härnön. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och två altandäck, ett med morgon- och förmiddagssol och ett med eftermiddag- och kvällssol.

Huset passar perfekt för barnfamiljen då det ligger centralt och med närhet till flera förskolor, skolor och idrottsanläggning. Invändigt väntar 3 sovrum på ovanvåningen och på entréplanet finner ni vardagsrum i fil samt kök och duschrum. Källarplanet inrymmer en härlig bastu och ett trevligt hobbyrum.

Jag hälsar er varmt välkomna till visningen och är övertygade om att ni kommer få samma positiva känsla vid ert första besök som jag fick!

Ester

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration