Lindomsböle 167

Lindomsböle 167

Slutpris

2 300 000 kr


Häggdånger— Härnösand

Lindomsböle 167


Slutpris
2 300 000 kr

Häggdånger— Härnösand

Ljuvlig villa i Häggdånger!

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda ett riktigt fint och trivsamt boende i Häggdånger.

På den stora tomten finns en ladugårdsbyggnad, ett traktorgarage, pumphus, lekstuga och själva boningshuset. Huset är byggt år 2007 och erbjuder bland annat vattenburen golvvärme över alla golv på båda våningsplanen. Vi välkomnas in i den rymliga hallen med ett vackert skiffergolv. Till vänster finns trappan till övre plan och till höger når man den helkaklade tvättstugan och groventrén. Rakt fram har vi det stilfulla vardagsrummet med träpanel, braskamin och här finns även utgången till altanen. Köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och ger med sin lantliga stil en mycket trevlig känsla. Altanen ligger i söderläge och här erbjuds många soltimmar. Här finns ett inglasat uterum med plats för matgruppen och vad passar väl bättre än social matlagning vid det platsbyggda uteköket. I det härliga utebadet badar man både på sommaren och under stjärnorna på vintern. I det bedårande fina badrummet finns bland annat ett härligt bubbelbadkar.

På övre plan kommer man direkt in på allrummet med otrolig takhöjd. Här får en soffgrupp plats. Till höger finns master bedroom med en fantastisk walk-in closet. De två andra sovrummen har gott om plats för både säng, skrivbord och förvaring. I det helkaklade duschrummet har fina materialval och ger en härlig känsla.

I Häggdånger finns det mesta man kan önska sig, endast 1,6 km från huset finns härliga Grötsjön med dess omtalade badplats. Häggdångers byskola är endast 5 minuter med bil från huset och går ett 60 tal elever från förskola upp till sexan. Alla elever är berättigad till skoltaxi som hämtar och lämnar vid bostaden. Här bor man lantligt men med endast femton minuter från både Härnösands centrum och även Midlanda flygplats. Jobbar man i Sundsvall så är det endast 30 minuter bort. Huset har larm via Verisure installerat. Med sitt djupborrade vatten, bergvärme, låg energikostnad och ett hus i otroligt bra skick får man ett hem som det bara är att flytta in och trivas i direkt.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
47 668 kr/år
Tomtarea
3.7790 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND LINDOM 4:2
Objekttyp
Gård
Såld
2022-11-10

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Lindomsböle såldes av oss 2022-11-10. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Lindomsböle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.