Lockeby 522

Lockeby 522

Slutpris

800 000 kr


Lockeby— Härnösand

Lockeby 522


Slutpris
800 000 kr

Lockeby— Härnösand

Hemtrevlig villa med lantligt lugnt läge

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa med lantligt lugnt läge i vackra Lockeby. På entréplan finns kök med matplats och utgång till verandan, rymligt vardagsrum med kamin, wc-rum och hall. På övre plan finns två sovrum, två alkover och duschrum. Det är delvis källare på huset och där finns två förråd och matkällare. Den mysiga trädgården är lummig och omgärdas av ett staket. Här finns två hundgårdar och en en mångfald av träd och växter. I Lockeby bor du med närhet till naturen med både bär- och svampskog runt knuten, vackra Långsjön men samtidigt med närhet till centrum, en resa på ca 15 minuter.

Säljaren har underhållit fastigheten med utbyte av nästan alla fönster, ytterdörren, altandörren, markisen, varmvattenberedaren och hydroforen de senaste åren och fasaden målades 2005. Vill du renovera ytskikt och göra egna färgval passar denna villa perfekt. Tillträde kan fås inom kort om önskemål finns.

Hoppas vi ses på visningen!


Boarea/biarea
85/6 kvm
Driftkostnad
25 864 kr/år
Tomtarea
1 222 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-10-05

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Lockeby såldes av oss 2021-10-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Lockeby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.