Marinvägen 6

Marinvägen 6

Slutpris

1 900 000 kr


Brännan— Härnösand

Marinvägen 6


Slutpris
1 900 000 kr

Brännan— Härnösand

Trivsam villa för den lilla familjen!

Varmt välkommen till denna trivsamma villa som passar perfekt för en inte alltför stor familj! På entréplan erbjuds ett fräscht kök, vardagsrum med plats både för matrumsmöbel soffgrupp, två sovrum och ett jättefint badrum. I källaren finns ett stort allrum, rymligt tvättstuga med duschkabin, två förråd och arbetsrum/pannrum. Utanför vardagsrummet ligger en inglasad altan och det finns även en nybyggd altan mot trädgården. För bilen finns en nybyggd carport och det finns plats för ytterligare två bilar framför huset. Trädgården är precis lagom stor och här finns gräsmatta, träd och buskar.

Villan är väl underhållen med nytt kök och badrum från 2012, carporten byggdes 2016 samt fasad och fönster målades 2018. Uppvärmningen sker via fjärrvärme och fiber finns indraget.

På Marinvägen 6 bor du endast ett stenkast från Brännaskolan för barn mellan förskoleklass till årskurs 6. Nära är det även till Grönbackens förskola och Härnösands gymnasium. Busslinje 503 har en hållplats alldeles i närheten för vidare färd mot centrum.

Hoppas vi ses på en trevlig visning!


Boarea/biarea
81/78 kvm
Driftkostnad
52 514 kr/år
Tomtarea
929 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-03-04

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Marinvägen såldes av oss 2022-03-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Marinvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.