Näs 360

Näs 360

Slutpris

2 745 000 kr


Näs— Härnösand

Näs 360


Slutpris
2 745 000 kr

Näs— Härnösand

Vackert belägen gård i Näs

Vackert belägen gård med anrik trädgårdshistoria finns nu till salu i omtyckta och lantliga Näs, inte långt från centrala Härnösand.
Gårdens totala areal uppgår till knappt 30 ha och ger en blandning av skogsmark, åker/betesmark, flertalet värdefulla byggnader och inte minst tomt ända ner till Nässjön.
Inom den stora gårdsplanen mellan de två bostadshusen finns stor potential för er som vill förverkliga både husdrömmar och företagande. Gården som länge utgjorde trädgårdshandel har en ladugårdsbyggnad i två plan, en lagerlokal med goda förvaringsutrymmen, växthus med bevattningssystem och gott om utrymmen.
Det största bostadshuset (Röda villan) som har stora sällskapsytor, flera rum och dessutom en mycket fin vy över närliggande betesmark och dalgång. Det andra bostadshuset (Gula villan) är vackert placerad med utsikt mot sjön och närliggande grönytor.
Försäljningen avser fastigheterna Säbrå-Näs 2:11 med adress Näs 360 samt Säbrå-Näs 2:94 med adress Näs 356. Säbrå-Näs 2:11 har en areal om ca 25 ha och Säbrå-Näs 2:94 en areal om ca 2,4 ha. Mer information om arealer och fastigheternas sträckning i bifogade kartor.
Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning av gården!


Boarea/biarea
245/86 kvm
Driftkostnad
51 617 kr/år
Totalareal
27.6916 ha
Rum
9 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND SÄBRÅ-NÄS 2:11 & SÄBRÅ-NÄS 2:94
Objekttyp
Gård
Såld
2024-01-04

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Näs såldes av oss 2024-01-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Näs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.