Östanvik 330

Östanvik 330

Slutpris

1 200 000 kr


Gussjö - Östanvik— Härnösand

Östanvik 330


Slutpris
1 200 000 kr

Gussjö - Östanvik— Härnösand

Idyllisk sommarstuga i Östanvik - Gussjö!

Välkomna till ett mysigt fritidshus med otroligt härligt läge i Östanvik utanför Härnösand. På denna idylliska plats erbjuds nu en trivsam stuga med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum, två sovrum samt hygienrum. Kopplar av gör du på den rymliga altanen, om ca 70 kvm, där både matgruppen och loungemöbeln får plats. Här kan du spendera många timmar blickande ut över den fantastiska omgivningen och se solen gå ned över Gussjön. Supermysig gäststuga med plats för dubbelsäng, soffa och garderober samt ytterligare en mindre gäststuga med plats för säng och byrå. I förrådsbyggnaden finns ett duschrum inrett samt förvaringsmöjligheter.

Stugan står på en lagom stor och lättskött tomt med härlig utsikt och från bryggan vid stranden kan du antingen ta ett dopp eller en tur med båten.

Här tillbringar du semestern i lugnet med vindens sus och småfåglarnas kvitter i träden och med en fantastisk utsikt över Gussjön och naturen in på knuten. Samtidigt når du Härnösand på under 30 minuter och Sundsvall på 45 minuter om ni skulle vilja bryta av lugnet med lite fart och fläkt.

Välkommen med din visningsanmälan redan idag! Tillträde kan ske relativt omgående så du kan tillbringa semestern i stugan!


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
9 621 kr/år
Tomtarea
1 935 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-07-21

Mäklarhuset Härnösand

Denna fritidshus på Östanvik såldes av oss 2021-07-21. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Östanvik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.