Rönngatan 1 / Bondsjöstaden / Härnösand

Trea på första våningen!

Slutpris
310 000 kr
Boarea
77.7 kvm
Avgift
4 838 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönngatan såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Rönngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bondsjöstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss få presentera denna trivsamma trerumslägenhet på Rönngatan 1. Den rymliga gavellägenheten är på drygt 77 kvm och den ligger på första våningen, endast en halvtrappa upp. Lägenheten erbjuder kök med matplats, ljust vardagsrum, duschrum och två sovrum, varav det ena med balkong. Lägenheten står idag tom vilket innebär att en köpare kan flytta in omgående om önskemål finns.

Balkongen erbjuder morgonsol och här får två stolar och ett bord plats. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Månadsavgiften är på 4 838 kr och då ingår bland annat hushållsel och grundutbudet på kabel-tv. På innergården finns en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler.

Lägenheten ligger med promenadavstånd till handelsområdet Ankaret och bussen passerar precis utanför lägenheten på sin väg mot centrum.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.