Theodor Hellmans Väg 70 / Murberget / Härnösand

Tillfälle som sällan erbjuds!

Slutpris
695 000 kr
Boarea
126.3 kvm
Avgift
5 568 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Theodor Hellmans väg såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Theodor Hellmans väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Murberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av Murbergets allra största och finaste lägenheter finns nu till salu. Hela 126 kvadratmeter beläget på första våningen, med genomgående hög standard och ypperlig planlösning. Vi är övertygade om att många kommer uppskatta den härliga rymden i lägenheten som skapar en stor frihetskänsla. Lägenheten är perfekt för er som bott i villa och är redo för ett fortsatt rymligt boende, men vill bo mer bekvämt.
4 rum och kök med 3 sovrum, badrum, duschrum samt en fin balkong med skyddat söderläge. Hela lägenheten renoverades för knappt 10 år sedan och är mycket välskött.
Boka in er till visning så ni inte missar denna möjlighet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Murberget

Murberget är ett lugnt och lättillgängligt område där vacker natur finns alldeles utanför dörren, i området finns Murbergets friluftsmuseum, som är ett av landets största i sitt slag. Här finns bl.a. utställningar och café med butik. Här finns också flera bebyggelsemiljöer som berättar om livet i mellannorrland under 1800-talet och det tidiga 1900-talet.

Förskolor och skolor

På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. Murberget och Ängets förskola är två kommunala förskolor i området. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

Kring Murberget finns det fina promenadstråk och i närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Murberget kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.