Theodor Hellmans väg 45

Theodor Hellmans väg 45

Slutpris

1 725 000 kr


Murberget— Härnösand

Theodor Hellmans väg 45


Slutpris
1 725 000 kr

Murberget— Härnösand

Rymligt och inbjudande kedjehus!

Varmt välkommen till detta trevliga kedjehus om nio rum och 135 kvadratmeter, beläget på omtyckta och mysiga Murberget. Det här är ett stort och inbjudande boende vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Huset har även hög materiell standard och fräscha ytskikt.  

Från entrén möts man en halv trappa upp av en funktionell och praktisk hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Rakt fram hittar vi badrummet som renoverades år 2020 med härliga färgval och ett ljuvligt badkar. Direkt till höger från hallen når man husets hjärta. Ett nyrenoverat och helt fantastiskt kök. Köksluckor i mörka toner med dubbla inbyggda ugnar, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och otroligt stor kombinerad kyl och frys. Den stora köksön ger köket en extra glans och erbjuder stora arbetsytor i köket. Här finns gott om plats för en stor matgrupp.

Åt andra hållet finns ett välplanerat, stilrent och fint vardagsrum med detaljer som ger rummet det lilla extra. Huset har sju sovrum fördelade över tre plan.
På övre plan finns 2 mindre sovrum, ett wc rum samt master bedroom med dubbla walkin closet och en härlig balkong i söderläge.
Entréplan har förutom kök, vardagsrum, badrum även två sovrum. Nedre plan har ett allrum och två sovrum, tvättstuga, förråd samt även ett duschrum med bastu.

På baksidan finns en rymlig altan och gott om gräsytor. Framsidan har insynskydd och en behändig carport.

Murberget är en mycket omtyckt och trevlig del av Härnösand. Fastigheten ligger nära naturen och ett stenkast från huset hittar du bland annat västernorrlands museum och Murberget Friluftsmuseum. Här finns förskola, skolor, vackra grönområden och trevliga promenadstråk och inom promenadavstånd finns handelsområdet Ankaret. Det här är det perfekta boendet för barnfamiljen.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
135/75 kvm
Driftkostnad
66 449 kr/år
Tomtarea
338 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Härnösand

Denna kedjehus på Theodor Hellmans väg såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Theodor Hellmans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.