Stenvägen 19 / Sörberge / Timrå

Centralt i Sörberge!

Slutpris
460 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Sörberge samt även på Stenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörberge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gavellägenhet med centralt läge i Sörberge! Lägenheten är idag möblerad som en tvåa med matrum men går med fördel även att användas som en trea. Tack vare gavelläget har lägenheten en trevlig planlösning med fönster i tre fönsterstreck. Genomgående ljusa ytskikt med helkaklat badrum samt en praktisk klädkammare. Utanför lägenheten finns en stor innergård med såväl lekplats som grillplats. Från lägenheten är det en kort promenad till bland annat populär mataffär, pizzeria & gym.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta).

Service

I Sörberge finns postservice, livsmedel, grill/kiosk, ICA Andersson, bensinstation, frisörsalong, blomsterbutik och inredningsbutik.

Fritid

Motionsspår, fotbollsplan och isbana. Närhet till den centrala idrottsplatsen. Till Timrå GK golfbana samt NHK arena tar det ca 10 minuter med bil.

Kommunikation

Om du väljer att ta kollektivtrafik tar ca 10 minuter till Vivsta centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall centrum. Med bil är du i Sundsvall på ca 15 minuter. Närhet till Midlanda flygplats.

Familjeliv

Daghem, fritidshem finns. Låg- och mellanstadieskola i Böle. Högstadium och gymnasium på gångavstånd. I Sörberge finns även öppen förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.