Harmonigatan 13a / Kubikenborg / Sundsvall

Gavellägenhet med inglasad balkong.

Slutpris
800 000 kr
Boarea
88,5 kvm
Avgift
5 859 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på harmonigatan såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på harmonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kubikenborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns chansen att förvärva en 4:a i gavel med stor potential att renovera efter eget smak och tycke. Det finns över 18.000 kr i reparationsfonden att använda. Underbar planlösning med kök och vardagsrum intill varandra. Vardagsrummet som har utgång till inglasad balkong i härligt solläge. Lägenheten har genomgående fint ljusinsläpp då det är fönsterpartier åt 3 väderstreck. Bredband ingår i månadsavgiften.

Här bor man i lugn område i Skönsmon med närhet till matbutik, gym, bussförbindelser, vårdcentral, förskola och skola.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kubikenborg

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark.

Service

Här bor man nära Ica Nära Kubiken, pizzeria och det populära Kubenbadet med utebad. Gångavstånd till Skönsmon som bland annat har café, kvarterskrog, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Fritid

I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad. Skönsmons kyrka ligger här. Här finns fina strövområden och skogsvägar upp till Södra berget som har slalombacke mm.

Kommunikation

Här finns mycket goda bussförbindelser och g

Familjeliv

Närmsta förskolorna är Kubens förskola och Förskolan Vapelskogen. Den närmsta skolan ligger i Skönsmon och är Skönsmons skola F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.