Kungsnäs 109

Kungsnäs 109

Slutpris

3 600 000 kr


Bergsåker— Sundsvall

Kungsnäs 109


Slutpris
3 600 000 kr

Bergsåker— Sundsvall

Lantligt och charmfullt nära stan

Låt oss presentera ett av de äldre husen i området, omgiven av historisk mark. Med sitt ursprung i ett äldre torp som genom åren byggts ut och varsamt renoverats upplever man ännu mycket av husets historia och gammaldags charm.

Entréplan har en stor och välkomnande hall, wc med tvättutrymme, kök i gavelläge med utgång direkt till trädgården, matsal och vardagsrum i fil med en värmande eldstad och dekorativ timmervägg samt ett sovrum. En trappa upp finner ni tre sovrum tillsammans med ett badrum och ett mindre genomgångsrum som passar perfekt som kontor. Bostaden har även en oinredd vind som antingen skapar riklig yta till förvaring eller en möjlighet att göra om till ännu ett rum.
Fiber finns indraget.

Utvändigt erbjuds en grönskande trädgård rik på fruktträd, bärbuskar och dekorativa växter. För den som vill odla ytterligare finns gott om ytor på bördig mark. Bostadens stora balkong är belägen längs husets soligaste gavel och har en fantastisk utsikt över öppna odlingsfält som även kan användas för skidåkning på vintern och där svanar och tranor välkomnar våren. Balkongen knyts praktiskt ihop med gården med en trappa.

Här bor ni med gångavstånd till livsmedelsbutik, stadsbussar, skola och förskola i Bergsåker samtidigt som ni är lika nära naturen och den levande landsbygden i Selånger. Här finns ett rikt utbud av aktiviteter för hela familjen. Utanför knuten finns ett rekreationsområde med promenadslingor där kommunen även är på gång att bilda naturreservat.

Helt enkelt ett idealiskt boende för er som vill att barnen ska växa upp i en naturnära boendemiljö och samtidigt ha närheten till aktiviteter, stan och bra kommunikation.

Bostaden annonseras som Kommande, kontakta mäklaren för mer information.


Boarea/biarea
144/44 kvm
Driftkostnad
52 592 kr/år
Tomtarea
931 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2022-05-03

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Kungsnäs såldes av oss 2022-05-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kungsnäs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.