Mariestadsvägen 8

Mariestadsvägen 8

Slutpris

5 000 000 kr


Granloholm— Sundsvall

Mariestadsvägen 8


Slutpris
5 000 000 kr

Granloholm— Sundsvall

En välplanerad, tilltalande villa belägen i optimalt läge med insynsskyddad tomt och garage!

Välkommen till denna fantastiska, trivsamma villa byggd år 2012 som erbjuder noggrant utvalda materialval samt tidlösa färgkombinationer.

När du kliver in i huset välkomnas du av en luftig atmosfär med ett tilltalande kök med ett fint genomgående ljusinsläpp. Från köket har du öppen planlösning mot matsalsdelen och vardagsrummet, här finns fantastiska sociala ytor att nyttja.
Från vardagsrummet har du omedelbar tillgång till den underbara altanen som ligger i direkt anslutning till trädgården i ett insynsskyddat läge.
Här kan du njuta av härligt solläge, sociala sammankomster med generösa utrymmen både från den större sittgruppen samt lougnemöbler.
Entréplanet erbjuder även två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme samt groventrén/tvättstugan som ger praktisk åtkomst till funktionella utrymmen.

På ovanvåningen finner du idag ytterligare två sovrum och ett rymligt allrum som ger möjligheten att omvandla till ytterligare två sovrum, här kan du anpassa utrymmet efter dina framtida önskemål och behov.
Ett vidsträckt badrum med tidlöst val av färgkombinationer erbjuder både dusch, badkar och bastu.

Denna villa erbjuder inte bara en modern och stilren design, utan också den flexibilitet att skapa fler sovrum för att kunna anpassa utrymmet efter dina framtida önskemål och behov.
Isolerat garage med vidbyggd vedbod samt laddstolpe för elbil.

Här är närhet till förskola/skola, vackra strövområden, skidspår, sjukhus och mataffär.
Denna villa måste upplevas på plats, här är det bara att flytta in och trivas!

Välkommen att anmäla Er för visning.


Boarea
195 kvm
Driftkostnad
56 744 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-07-17

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Mariestadsvägen såldes av oss 2023-07-17. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Mariestadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.